Vyliečené sarkoidy u koňa

14407719 611358772376015 1234057380 nO tom, ako vie pomôcť homeopatia kobyle, vám porozpráva milovkyňa koní Maja.

Maja si užíva život po boku 1 koňa, 2 psov a 1 mačky. Starostlivosť o kobylu Pirlu je náročná. Aj na čas, aj na peniaze. Preto vždy zvažuje aj homeopatickú liečbu. 

Maja rozpráva jeden z mnoha prípadov, kedy použila úspešne homeopatiká pri liečbe svojich domácich miláčikov: „Pirla mala sarkoid na ľavom uchu veľkosti fazule.

Mesiac bol liečený bylinnou masťou od veterinára. Sarkoid sa postupne zlupoval a bol stále menší a menší. Keď mal už asi l cm a výšku tak 3mm, objavil sa druhý a to medzi prednými nohami. Vyzeral ako bradavica. Ucho mala veľmi bolestivé. Pirla si ho nedovolila chytať. Ťažko sa jej dávala masť. Nejakú tú chvíľku to vždy trvalo, kým si dala vysvetliť, že jej chcem pomôcť. Sarkoid na uchu zmizol, ostala po ňom len plešinka bez srsti. Pri ošetrovaní sa Pirla vždy odťahovala. Bolelo ju to. Neútočila, nestresovala, len uhýbala. Mimo ošetrenia sa správala teritoriálne. Okrem mňa všetkých ostatných vyháňala z výbehu so zaklopenými ušami.

Po tom ako sa masť minula prešlo pár dní a Pirle sa začali objavovať ďaľšie sarkoidy asi veľkosti šošovice, niektoré väčšie v oblasti krížov a na lopatke. Každým dňom ich pribúdalo.

Tak som skúsila odporúčané homeopatiká THUJA 30CH od homeopatky Katky a do týždňa všetky sarkoidy samé zmizli. Liek som opakovala trikrát. Dávala som ho do vody, z ktorej pila. Lokálne som nepodávala nič, tak som ju nestresovala.

Do teraz sa jej sarkoid nevrátil ani jeden a ani sa neobjavili nové. A to veterinár povedal, že sa dá sarkoid liečiť len lokálne, a že žiadne preventívne liečenie nato neexistuje."

Ale existuje – homeopatiká!!! Vyskúšajte túto nenáročnú prírodnú liečbu aj u svojich zvierat.

tel

facebook

 

 

multisport logo2