Viete, prečo máte nadváhu?

belly 2354 640Prečo majú ľudia nadváhu, aj keď sa neprejedajú??? Možno aj vy patríte k ľuďom, ktorí už dlho majú stravu upravenú, hýbu sa a  aj pár kíl išlo dole, ale stále to nie je ono.

Nie a nie sa dostať k vysnívanému.

Lenže NADVÁHA  NIE JE LEN O STRAVE A POHYBE!!!!!

Ľudia sa svojimi tukovými vankúšikmi chránia pred ostatnými ľuďmi, pred vokajším svetom. Uzatvárajú sa do seba a svojimi vankúšikmi si tvoria obrannú líniu. Cítia sa tak bezpečnejšie!

 

OSHO povedal: „ Milióni ľudí sa rozhodlo, že nebudú citliví. Postavia si okolo seba silné steny, aby im nemohol nikto ublížiť. Je to ale za veľkú cenu. Nikto im síce nemôže ublížiť, ale nikto im taktiež nemôže urobiť radosť.“

Tie vysoké steny máme aj pred domami, ale aj pred svojimi srdcami! Niekedy neboli také vysoké ploty medzi susedmi. A keď aj boli, brána bola otvorená. Ľudia sa navštevovali a rozprávali sa. Na dedine ešte aj do dnes stretnete suseda a spýta sa vás: „Á, kde ste boli? Či kam idete?“ Nie je to zvedavosť! Ani nechce byť doterný! Je to prirodzená otázka človeka, ktorý má otvorené srdce a vníma, keď prechádzate okolo jeho domu. Nie ste mu ľahostajný! Otvára si srdce!

 

Svoje vankúšiky si môžeme ťahať aj z dávnej minulosti: 

BOKY:   Ak máte veľké vankúše najmä na bokoch, tie signalizujú, že máte hlboko potlačený hnev na rodičov.

STEHNÁ:     Ak vás trápia len stehná, ešte stále máte detský hnev na vlastného otca.

BRUCHO:    Ak vám zostal vankúš už len na bruchu, pravdepodobne máte hnev na seba za svoje stravovanie.

 

Prajem vám príjemné jarné obdobie a neriešte toľko tú stravu! ODPUSTITE a hľadajte rovnováhu.

 

Ja som našla rovnováhu vďaka homeopatii. Áno, HOMEOPATIA MÁ LIEKY NA CHUDNUTIE!!! :D Váš konštitučný homeopatický liek vám pomôže sa dostať do harmónie sám so sebou a aj s okolitým svetom.

Ak nie ste na lieky, tak k udržaniu tejto telesnej aj duševnej rovnováhy pomáha joga. Spolu s ostatnými jogistami otvárame srdcia skoro každý deň na joge. 

No a kto nie je ani na lieky, ani na pohyb, má tretiu možnosť - KVANTOVANIE. Vedomá tvorba svojho života pomocou myšlienky, emócie, zámeru.

Viac informácií o aktuálnych cvičeniach jogy a kurzoch Kvantovania nájdete na mojom fb: Katka a Dodo

 

Pridajte sa k nám!

S láskou Katka

tel

facebook

 

 

multisport logo2