Mononukleóza alebo AKO VYZERÁ HOMEOTERAPIA U DIEŤAŤA?

12524045 1662741530644994 1017545842271674087 nDnes ráno som stretla známu, ako so synčekom ide k lekárovi. V noci mal horúčku 39 a bolesti hrdla. Prišlo mi to ľúto, keď som si predstavila, že v takomto stave budú musieť sedieť v preplnenej čakárni s ďalšími chorými deťmi. Dieťa choré, mama nevyspatá! :(

Niekedy vážený lekár chodil za chorými. Dnes je to opačne. Chorí ľudia sa schádzajú v čakárni. Je to na zamyslenie! V chrípkovom období sa neodporúča navštevovať kino, obchodné centrum a pod. A čo zgrupovanie v čakárni u lekára? Mne sa už stalo, že som od pediatra odchádzala chorá aj ja.

TAK AKO JE TO U HOMEOPATA?
Porozprávam vám. V pondelok o 17.00 hod. prichádza mamička s 2-ročným Matúškom.

Dieťatko sa rozbehne hrať s hračkami. Môže si vybrať: ODRÁŽADLO, AUTÍČKA, KUCHYNKU, LEGO, atď. A mamina zatiaľ mi hovorí: " Už druhý týždeň je chorý. Na začiatku choroby CRP bolo ok. Bral Sinupret a Pamycom. Cez deň sa mal dobre. Len bol zahlienený. Potom nastalo pár dní zlepšenia. Teraz je zasa chorý. Najhoršia je noc. Má teplotu 38,5, stále sa budí a chrčí. Dávam mu panadol. Uzliny má v poriadku. Dostal znova lieky. Vraj to vyzerá na mononukleózu. To potvrdia testy až v stredu." Ešte sa vypytujem, akú má povahu, čo rád robí, čo papá. Kým sa Matúško dohrá, ja vyberám homeopatikum. Mamina mu podávala MERCURIUS 30CH. 5 guličiek rozpustila vo vode. Z tohoto roztoku mu dávala 1 lyžičku 2x denne až do zlepšenia stavu. Tento homeopatický liek bol vybratý pre Matúška s jeho chorobou. Nie proti mononukleóze! V SKRATKE: homeopatiká pomáhajú liečiť ľudí, nie chorobu. Tzn.že homeopatikum Mercurius 30ch nie je proti mononukleóze pre všetkých ľudí na svete. Ak by ste mali vy mononukleózu, mohli by ste dostať úplne iný liek.
O dva dni mi mamina volá: "Už prvú noc pokojne prespal. Zvýšenú teplotu od vtedy nemá. Hlienov je omnoho menej. Tie testy dnes naozaj potvrdili mononukleózu, ale Matúško je už zdravý!" Na kontrolu ku mne už nemusí chodiť. Na kontrolu mamina s Matúškom zbehne k pediatrovi, aby mu dala skontrolovať dýchacie cesty.

Sú rodičia, čo idú najskôr lekárovi a potom homeopatovi. Ale je to aj opačne. Záleží od vážnosti ochorenia. Vždy je to na rodičovi, akú liečbu vyberie pre svoje dieťa. Či bude brať chémiu alebo homeopatiká. Alebo obe súbežne. Aj to sa dá!!! :)

tel

facebook

 

 

multisport logo2